Branchegroep voor het metaal van de toekomst

Dutch Alluminium Association

B+K Alusystemen b.v. : leverancier van aluminium maatwerk voor de bouw. Vanuit onze vestiging in Zwolle. BKAlu produceert en monteert aluminium maatwerk voor dak en gevel op vele bouwprojecten in het hele land. We zijn al 27 jaar een betrouwbare partner. We denken graag mee, delen kennis en ervaring, zijn oplossingsgericht en denken in kwaliteit. We ontzorgen onze relaties. We ontwerpen, meten in, produceren en monteren. We hebben een scherpe blik op onze omgeving, maatschappij en milieu. We streven 100% tevredenheid van klant, leverancier, collega. Meer informatie vindt u op www.bkalu.nl.

Met BKAlu zijn we onderdeel van de samenleving en het is logisch dat er van ons een serieuze bijdrage aan deze samenleving wordt verwacht. Dat doen we door producten te ontwikkelen en adviseren die een lange levensduur hebben en na toepassing ook weer demontabel en remontabel zijn, dus herbruikbaar. Verder is aluminium een product wat zonder kwaliteitsverlies prima recyclebaar is. We proberen hierin voorop te lopen en de ontwikkelingen in de bouwsector aan te agen. We kijken daarbij ook naar een zo laag mogelijk energieverbruik in productie en proces. Ons moderne bedrijfspand is daar een mooi voorbeeld van. Dat is gas-loos en zelfs energiepositief.

Duurzaam en circulair ondernemen is een must naar de nabije toekomst toe. Het moet echt anders! We moeten bewuster en zorgvuldiger omgaan met het klimaat, onze wereld en onze samenleving. Dat betekent onder meer werken aan producten en met materialen met een lange levensduur en een hoge mate van recyclebaarheid. Bedrijven in onze sector hebben op termijn geen bestaansrecht hebben als ze daar niet maximaal voor gaan. We voelen ons verplicht om een goede plek voor de volgende generaties achter te laten. De metaalsector moet nog grote stappen maken, maar heeft veel potentie om hieraan een grote bijdrage te leveren. Daarin willen we graag vooroplopen.

Welkom bij B+K Alusystemen BV