Branchegroep voor het metaal van de toekomst

Dutch Alluminium Association

EVENEMENTEN VOOR ÉN DOOR LEDEN

Verbreed uw netwerk, verhoog uw kennisniveau

webinar
Februari 2021

Ledenvergadering

24 Februari 2021 met gastspreker Casper Burgering, senior sector econoom bij ABN AMRO, over de invloed op de grondstoffenmarkt door veranderende wereldwijde dynamiek.

bestuursvergadering
December 2020

Bestuursvergadering

ledenvergadering

Ledenbijeenkomst

8 Oktober 2020 wordt een online webinar
met gastspreker Rob van der Werff vanuit
Koninklijke Metaalunie.

bestuursvergadering

Bestuursvergadering

Online.

eindejaarsborrel
December 2020

Eindejaarsborrel 2020

vervallen in verband met Corona

webinar
Datum onbekend

Aluminium cursussen via Teqnow

Zodra er meer informatie beschikbaar is,
leest u het hier.

DAA organiseert regelmatig evenementen ter bevordering van kennis en onderlinge verbondenheid. In verband met COVID-19 zijn we genoodzaakt per evenement kritisch te kijken naar alle mogelijkheden en beperkingen. We houden u op deze pagina zo goed mogelijk op de hoogte van data, locaties en andere feiten.

DAA is een branchegroep bij Koninklijke Metaalunie

Oprichting van DAA als branchegroep bij Koninklijke Metaalunie

170.000

Totale aantal werknemers bij de Koninklijke Metaalunie aangesloten bedrijven

14.000

Aantal aangesloten bedrijven binnen het Nederlandse midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal

30 miljard

Gezamenlijke omzet van alle bij Koninklijke Metaalunie aangesloten bedrijven

LIDMAATSCHAP

Waarom lid worden van DAA?

DAA organiseert diverse activiteiten waarin kennisdeling centraal staat. Uiteraard zijn er jaarlijks ook diverse netwerkgelegenheden. Als lid van DAA heeft u toegang tot al deze evenementen en meer. Bekijk onze agenda voor de momenteel geplande activiteiten.

Als branchegroep zijn wij actief onder de vlag van Koninklijke Metaalunie. Dit biedt tal van extra voordelen; zo worden we ondersteund door een goed bereikbaar secretariaat en proactieve branchemanagers, die ons helpen met raad en daad.

Ontdek de bedrijven die u voorgingen of lees meer over het lidmaatschap van DAA.

Koppelfunctie

Netwerkfunctie